» Što je to karikatura?

Karikatura? Što je to?
Karikatura je crtež u kojem su karakteristike lica određene osobe namjerno prikazane mnogo izraženije nego što to je u stvarnosti sa ciljem da se postigne smiješan, zabavan ili groteskan efekt.

» Što mogu s karikaturom?

Što možeš sa nečijom karikaturom?
Osim odličnih i originalnih poklona koji se savršeno pristaju u svaki okvir, karikature mogu biti iskorištene za fora majicu, kao aplikacija za website, za vizit-kartu, pozivnicu za vjenčanje, karikatura može biti preslikana airbrushem na auto , motor, kacigu pa čak i tetovirana na tijelo. Granica njene primjene seže toliko daleko koliko je bujna vaša mašta.
Karikaturama možete i animirati razne događaje: proslave, team buildinge itd...

Unajmite karikaturistu koji će za taj poseban dan crtati vaše uzvanike, kolege uživo na proslavi i time vam osigurati uspješan event i nezaboravnu zabavu. Svi će prisutni još dugo prepričavati detalje sa vaše zabave.

» Želim karikaturu nacrtanu sa fotografije!

Ništa lakše. Pošalješ na moju mail adresu fotografiju osobe koju želiš da se nacrta (ili više njih) sa specifikacijom (crno bijele ili u boji) i kratkim opisom konteksta u kojemu želiš da se ta osoba smjesti i kroz par dana doći će na tvoju kućnu adresu crtež na ugljenu ili suhom pastelu (ovisno da li je karikatura crno bijela ili u boji).

Kada kažem kontekst u koji se osoba smješta mislim na npr.osoba je nogometaš i ti želiš da ga se nacrta kako igra nogomet ili par se treba vjenčati a ti želiš da ih se nacrta u crkvi ispred oltara obučeni u odijelo i vjenčanicu.

Postoji mogućnost da se uz nadoplatu crtež pošalje već uokviren, isto kao i pripremljen za web trebaš li ga za online primjenu (zahvalnice, pozivnice.vizitke, logotip itd....).

» Da li putujem?

Da, dolazim na poziv, crtam na eventima, proslavama u cijeloj Hrvatskoj.

» Što koristim kao materijal za crtanje?

Kao materijal za crtanje karikatura i portreta koristim samo najkvalitetnije proizvode kao što su Talens (suhi pastel), Conte (ugljen u olovci) , Canson papire... a da bi vam osigurao sigurnu dostavu crteža do vašeg doma koristim posebne kartonske tuljke za transport slika i crteža.

» Što još crtam uz karikature?

Uz karikature moje se narudžbe najčešće sastoje od portreta djece i odraslih ali i kućnih ljubimaca (pasa ,mačaka, konja itd...)Ljudi znaju zatražiti posebne motive za poklone, crteže za naslovnice knjiga te ilustracije za razne aplikacije